2012. február 24., péntek

Tükröm, tükröm...

Sziasztok!
Jöttem új rajzzal, de mivel felbaccta agyam ez a tetű blogger, (értsd, hatszor fagyott le, képeket nem úgy tette, kijelöltem, nem érdekelte...), szóval csak töményen az infó.

A/4-es rajzról van szó, eszközök: Milan 3B, rotring 2B, Lyra 5B ceruzák, dörzsicerka, Faber Castell papír.
A képhez Audreynak volt nagyon jó meglátása, nagyjából összegezte is tőlem függetlenül mindazt, amit akartam a rajzzal kapcsolatban. Utólagos engedélyével idézem is: "Úgy tűnik itt valaki hátatfordított egy összetört világnak.Közben lehullt a hamis cicoma, és meglátjuk az egyszerű csupasz lelket a tükörben.
Fantáziadús rajz, szép kivitelezés...és igen a pillangók, az álmok szimbólumai, nem véletlen használom oly sokszor én is őket.
Csodás a rajzod, nagyon nekem való tele mondanivalóval :)"

Néhány wip:

A felhasznált referncia BOA album (Hurricane Venus):
Aztán lehet fejtegetni az alkotói fejben lévő gondolatokat :D Hajrá hajrá.

Szép estét mindenkinek, jó hétvégét!
Ena

2012. február 19., vasárnap

Ebben a percben

Sziasztok!
Nehezen szántam rá magam erre a bejegyzésre, de itt vagyok. Sokáig vártam, hátha más lesz, de most kinek is akarok hazudni? Magamnak teljesen felesleges, igazából már az elejétől kezdve tudtam, csak próbáltam szépíteni a dolgokat.

2012. február 11., szombat

Helyzetjelentés

Sziasztok!
Iszonyat régen írtam bármit is, rajzokról meg pláne... egyszerűbbnek látok néhány dolgot tisztázni most, mint a kínos beszélgetéseken átesni a közeljövőben. Folytatáshoz a folytatásra katt!